Címlap Hírek Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2023. 09. 09.

Tűzoltóverseny Győr-Sáráspuszta 2023. 09. 09.

 

 Győr-Sáráson 2023. 09. 09.-én került megrendezésre már kilencedik alkalommal a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkéntes Tűzoltók II. fokozatú versenye. A verseny szervezését és lebonyolítását a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség végezte. A helyszínt biztosította a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A versenyen a körzeti I. fokozatú tűzoltóverseny győztes csapatai jutottak tovább minden kategóriában. Összesen 30 továbbjutott csapatból három csapat nem tudta vállalni a versenyzést, ezért 27 csapat részvételével zajlott a verseny. A versenyt Vécs Pál a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke nyitotta meg és egyben köszöntőt is mondott. Kifejezte, hogy külön öröm, hogy ismét ilyen alkalommal tudunk találkozni, az egyesületek részére a versenyzés egy nagyon fontos esemény, társadalmi és szakmai tekintetben egyaránt. Kiemelte, hogy nagyon fontos feladatunk a jövőre tekintetettel, az utánpótlás biztosítása, megerősítése, mely nagyon nehéz feladat számunkra, de 2023-ban a körzeti versenyeken részt vevő 18 év alatti csapatok létszámának növekedése biztató előjelnek számít. Továbbá külön köszönetét fejezte ki a szervezésben és lebonyolításban közreműködők felé. Végül jó hangulatú, balesetmentes versenyzést kívánt a csapatok részére.

 

Az eredményhirdetéseket megelőzően Galumba Lajos Úr értékelte a versenyt. Örömét fejezte ki a csapatok eredményessége miatt, említést tett, hogy némely esetben nagyon szoros eredmények születtek, de sajnos fordultak elő pontatlanságok is a versenyzés folyamán. Végezetül, pedig gratulált minden csapat részére.

 

 A verseny végén minden csapat oklevelet és serleget, gyermek csapatok esetében az első három helyezettek személyenként érmet is kaptak.

 Képek az eseményről ITT!

A Megyei Tűzoltó Szövetség az alábbi csapatok részére adott át különdíjat az alábbi kategórikákban:

 

Legeredményesebb gyermek váltófutás:                                          Osli gyermek fiú,

Legeredményesebb gyermek kismotor fecskendő szerelés,             Osli gyermek fiú,

(ahol az első mögött mindössze 0,05 másodperc különbséggel

maradt le Győrszemere gyermek leány csapata):                 

Legeredményesebb ifjúsági váltófutás:                                            Győrszemere ifjúsági fiú

Legeredményesebb ifjúsági kismotor fecskendő szerelés:               Győrszemere ifjúsági fiú

Legeredményesebb váltófutás:                                                         Fertőszentmiklós felnőtt férfi

Legeredményesebb kismotor fecskendő szerelés:                            Fertőszentmiklós felnőtt férfi

 

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség az ifjúság nevelés elismeréseként díjat alapított Csáki Károly emlékére, melyet harmadik alkalommal adott át, melyet Kálmán Zoltán Bágyogszovát parancsnoka vehetett át.

 

A Verseny díjazására az okleveleket, érmeket és a serlegeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség ajánlotta fel. 

 

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 27 vendég böngészi
Időjárás